Szakmai információk
hiteles forrásból
Szeszipari, élelmiszerbiztonsági szakembereink:
70/3461346
30/7005340
Ladi Csaba
okleveles élelmiszermérnök
Kószó Gábor
okleveles élelmiszermérnök
2016. január 1-jétől érvényes magánfőzést érintő szabályozás
https://www.nav.gov.hu/data/cms387097/Felhivas_maganfozes_szabalyainak_valtozasarol.pdf |
2015.december 31-ig érvényes magán- és bérfőzést érintő szabályozás:
2014.december.31-ig érvényes magánfőzést érintő szabályozás
http://www.nav.gov.hu/data/cms296545/parlat_szoro_LA4_2013.09.20.pdf |
|
|
Nem elég a jó pálinkafőző!
Tudás is kell a csúcsminőségű párlatok elkészítéséhez!
Ezért szakmai oktatásunkat 80% kedvezménnyel biztosítjuk a nálunk kisüsti pálinkafőzőt vásárlóknak!
Helyszín:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar.
az egyetem újranyitását követően!
Egylépcsős pálinakfőző bemutatófőzés a kisüsti oktatás napján!