Szakmai információk
hiteles forrásból
Szeszipari, élelmiszerbiztonsági szakembereink:
70/3461346
30/7005340
Ladi Csaba
okleveles élelmiszermérnök
Kószó Gábor
okleveles élelmiszermérnök
Pálinkafőzők beépített réz keverővel
Beépített vörösréz keverő: Fontos szempont, hogy a nagy gondossággal készített cefre a főzés alatt ne égjen le, tönkre téve ezzel értékes párlatunka. Az odaégés kiküszöbölésének egyik legjobb módszere a beépített gépi vagy kézi hajtású vörösréz keverőlapát, amelyet készülékeink tartalmaznak. Javaslatunk szerint magánfőzéshez, a keverőlapátos közvetlen főtéssel rendelkező pálinkafőző berendezések a legalkalmasabbak. Igaz, hogy a legmodernebb technológát a duplafalú kazánok képviselik, viszont áruk (megfelelő minőségben) a keverős kazánok többszörösei. A 60, 80 és 100 literes főzőink 5 hűtőspirálos kivitelben kaphatóak. |
Keverő nélküli pálinkafőzők:A keverő vagy dupla fal (duplikátor) nélküli pálinkafőzők az alszesz, vagyis az első kifőzés eredményének finomítására szolgálnak, NEM a cefre kifőzésére. A cefre ezekben a főzőkben leég, párlatunk tönkremegy. |
Nem elég a jó pálinkafőző!
Tudás is kell a csúcsminőségű párlatok elkészítéséhez!
Ezért szakmai oktatásunkat 80% kedvezménnyel biztosítjuk a nálunk kisüsti pálinkafőzőt vásárlóknak!
Helyszín:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar.
az egyetem újranyitását követően!
Egylépcsős pálinakfőző bemutatófőzés a kisüsti oktatás napján!