Szakmai információk
hiteles forrásból
Szeszipari, élelmiszerbiztonsági szakembereink:
70/3461346
30/7005340
Ladi Csaba
okleveles élelmiszermérnök
Kószó Gábor
okleveles élelmiszermérnök
Amennyiben szeretne a felsorolt dolgok hátteréről beszélgetni vagy más véleménye van, kérjük hívjon fel bennünket telefonon:
Ladi Csaba, okleveles élelmiszerménök - pálinkamester szakmérnök hallgató 06703461346
Kószó Gábor, okleveles élelmiszerménök - pálinkamester szakmérnök hallgató 06307005340
Nem elég a jó pálinkafőző!
Tudás is kell a csúcsminőségű párlatok elkészítéséhez!
Ezért szakmai oktatásunkat 80% kedvezménnyel biztosítjuk a nálunk kisüsti pálinkafőzőt vásárlóknak!
Helyszín:
Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar.
az egyetem újranyitását követően!
Egylépcsős pálinakfőző bemutatófőzés a kisüsti oktatás napján!